pvchlogo
Praktijkinfo
 
 
Lourens Touwen
 
Lourens is werkzaam als sociaal psychiatrisch verpleegkundige en neurofeedbacktherapeut. Hij werkt al vele jaren met jongeren, volwassenen en ouderen met verschillende hulpvragen. Hij geeft individuele therapie, echtpaar therapie en ook groepstherapie. Doordat hij vanaf 1978 in de gezondheidszorg werkzaam is heeft hij een brede ervaring opgebouwd. Hij is bereid, waar dat gewenst is, ook zijn christen zijn in te brengen in de therapie.Na de hogere beroepsopleiding voor verpleegkundigen heeft Lourens Touwen de opleiding voor sociaal psychiatrisch verpleegkundige afgerond. Vervolgens heeft hij verschillende cursussen en opleidingen gevolgd. Zoals de cursus ‘Directieve therapie voor volwassenen’, de cursus EMDR  en de opleiding Neurofeedback (ook Wolly heeft deze opleiding gevolgd).
 
Wolly Touwen
 
Wolly is psycholoog, neurofeedbacktherapeut, psychosomatisch oefentherapeut, dans- en bewegingstherapeut, trainer en coach. Ook is zij verpleegkundige van beroep.
Danstherapie betekent voor Wolly je bewust worden van geest, ziel en lichaam. De geest die contact maakt met Gods Geest, de ziel, het denken, willen en voelen en het lichaam, dat ons vertelt hoe we ons voelen.
Wolly heeft verschillende studies achter de rug en heeft vervolgens haar verworven kennis gebruikt voor praktische toepassingen en trainingen in onze praktijk.
Zij heeft bijvoorbeeld studies en trainingen mindfulness gebruikt om Christfulness te ontwerpen, waarover meer te lezen valt op deze site.